Pentru mai multe videoclipuri accesați: YouTube

denisa

Denisa Asimine

ÎNDRĂGITA SOLISTĂ DE MUZICĂ UȘOARĂ, DENISA ASIMINE, REPREZINTĂ, FĂRĂ ÎNDOIALĂ, SUFLETUL PETRECERII, CUCERIND AUDIENȚA CU O ENERGIE DEBORDANTĂ, CU UN REPERTORIU VAST ȘI DIVERSIFICAT, DAR ȘI CU O TEHNICĂ VOCALĂ DESĂVÂRȘITĂ, PE CARE A PERFECȚIONAT-O LA COLEGIUL NAȚIONAL DE ARTĂ „GEORGE APOSTU” BACĂU. A STUDIAT CANTO JAZZ-MUZICĂ UȘOARĂ ȘI ÎN PARALEL, CANTO CLASIC, TOCMAI PENTRU A-ȘI MĂRI UNIVERSUL DE CUNOȘTINȚE ÎN DOMENIUL MUZICAL.

 

A PARTICIPAT LA NUMEROASE SPECTACOLE CARITABILE, CONCERTE, RECITALURI, CONCURSURI ȘI OLIMIPADE MUZICALE, ATÂT INDIVIDUAL CÂT ȘI ÎN COLABORARE CU RENUMITA CORALĂ „ARMONIA” A COLEGIULUI NAȚIONAL DE ARTĂ „GEORGE APOSTU”, DAR ȘI CU FILARMONICA „MIHAIL JORA” DIN BACĂU, PERFORMÂND SUB BAGHETA UNOR DIRIJORI CONSACRAȚI LA NIVEL NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL, PĂSTRÂND CU GRIJĂ TOATE PREMIILE PE CARE LE-A ACUMULAT DE-A LUNGUL CARIEREI MUZICALE.

 

A URMAT CURSURILE ACADEMIEI DE MUZICĂ „GHEORGHE DIMA” DIN CLUJ-NAPOCA, SPECIALIZÂNDU-SE, DE ACEASTĂ DATĂ, PE STUDIILE MUZICALE TEORETICE. A REUȘIT SĂ CÂȘTIGE ADMIRAȚIA TUTUROR CADRELOR DIDACTICE PRIN MUNCĂ ȘI IMPLICARE, DECERNÂNDU-I-SE, ASTFEL, BURSE DE MERIT ÎN FIECARE SEMESTRU, IAR LA SFÂRȘITUL CELOR TREI ANI DE STUDIU, CHEIA SUCCESULUI.

 

ÎN PREZENT, ESTE SOLISTA DE MUZICĂ UȘOARĂ A FORMAȚIEI „SIMINICĂ”, DAR ACEASTA SE ȘI IMPLICĂ 100% ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTULUI DUMNEAVOASTRĂ, FIIND SUSȚINUTĂ DE CĂTRE PĂRINȚII EI, DĂNUȚ ȘI EUSEBIA ASIMINE, ALĂTURI DE CARE PERFORMEAZĂ DE MAI BINE DE 5 ANI.

Eusebia Asimine

ESTE UNA DINTRE CELE MAI ÎNDRĂGITE SOLISTE DE MUZICĂ TRADIȚIONALĂ ROMÂNEASCĂ DIN ZONA MOLDOVEI, CARE ABORDEAZĂ UN REPERTORIU VAST ȘI ESTE ALĂTURI DE DUMNEAVOASTRĂ PE TOATĂ DURATA EVENIMENTULUI.

A SUSȚINUT SPECTACOLE ÎN TOATE ZONELE ȚĂRII ȘI A PARTICIPAT, ÎN DECURSUL CARIEREI, LA NUMEROASE CONCURSURI, ÎN CADRUL CĂRORA A CÂȘTIGAT MULTIPLE PREMII.

eusebia
danut

Dănuț Asimine

ESTE CEL CARE A ÎNFIINȚAT FORMAȚIA “SIMINICĂ” DIN BACĂU, ÎN CARE ACTIVEAZĂ CA ACORDEONIST/ORGANIST, AVÂND DE-A LUNGUL TIMPULUI COLABORĂRI CU UNII DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI ARTIȘTI AI VREMURILOR, PRECUM: SOFIA VICOVEANCA, CONSTANTIN ENCEANU, LAURA LAVRIC, MARGARETA CLIPA, DANIELA CONDURACHE, VIORICA MACOVEI, ION SURUCEANU, GEORGHE GHEORGHIU, IONUT GALANI, ELENA GHEORGHE Ș.A.

DE ASEMENEA, ESTE FONDATORUL HANULUI “SIMINICĂ”, LOCALIZAT ÎN JUDEȚUL BACĂU, LOCAȚIE ÎN CARE FORMAȚIA CU ACELAȘI NUME PERFORMEAZĂ DUPĂ CE SEZONUL DE EVENIMENTE SE ÎNCHEIE.

Pentru mai multe videoclipuri accesați: YouTube

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.